Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, çeşitli programlara katılmak üzere Beylikova ilçesini ziyaret etti.

Beylikova ilçe programları kapsamında Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesini de ziyaret eden Vali Çakacak ve İl Milli Eğitim Müdürü Cırıt, sınıfları gezerek öğrencilere nasihatlerde bulundu “Yeni şeyler öğrenmek hayatınız boyunca hiç bitmeyecek” diyerek öğrencilere seslenen Vali Çakacak, “ Öğrenmeye ve öğretmeye her zaman açık olun. Hepinizi bu okuldan mezun olduktan sonra en iyi üniversitelerde görmek bizlerin en büyük dileğidir. Bu ülkenin geleceğini sizler belirleyeceksiniz. Başarılı olmak için çok çalışmalısınız. Aldığınız iyi bir eğitim, bilgi ve birikiminizi daha çok artıracak ve toplumda büyük bir saygınlığına sahip olmanızı sağlayacaktır. Gelecekle ilgili hedeflerinizi büyük tutun ve bu hedeflere kararlılıkla yürüyün. Bizim için önemlisiniz, çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. İleride bizlerin yerini sizler alacaksınız. O nedenle, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz, hem sizlerin hem de ülkemizin geleceği de o kadar aydınlık olacaktır” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt daha sonrasında Beylikova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Taşdemir ve personel ile görüştü.

Editör: TE Bilişim