Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt’ı makamında ziyarete ettiler.

Ziyarette konuşan MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “İlimizde Kamu Kurumları ile sürekli işbirliği içersinde bulunduklarını belirterek, her türlü gelişme ve kalkınmanın temeli eğitime dayanmaktadır. Sivil Toplum kuruluşu olarak MÜSİAD’ın her zaman eğitime destek olduğunu söyleyen Duman, Bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Cırıt’e teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü, Hakan Cırıt bey ile “ Yunus Emre düşüncesinin Eskişehir’ de yayılmasına vesile olacak ortak yapacağımız Proje”yi istişare ettik dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, ilimizde faaliyete geçirmeyi planladıkları Projeler ve Eğitim durumunun seviyesini yükseltecek çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. MÜSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

        

Editör: TE Bilişim