MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Eskişehir’i ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı   Abdurrahman Kaan MÜSİAD Eskişehir'in daveti üzerine Eskişehir'e gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

  Abdurrahman Kaan beraberinde Yerel Üst Kurulu Başkanı Ahmet Şekerli, Üretim ve Ticaret Planlama Üst Kurulu Başkanı Dr. Oktay Dede, 1.Bölge sorumlusu Akın Bayram üyeleri  ile toplantı gerçekleştirerek bilgilendirmelerde bulundular. Toplantı sonrası sırasıyla, Eskişehir Valisi  Erol Ayyıldız’a, Eskişehir Organize Sanayi bölgesindeki (EOSB)  Üyelerden Albayrak Makine Fabrikasın, Karcan Kesici Takım Fabrikasını ve Özel Ümit Hastanesi’ ni  ziyareti  etti.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Üst Kurul Başkanları Ahmet Şekerli,   Dr. Oktay Dede ve beraberindeki heyet Eskişehir ziyaretinde, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

 Kaan ve beraberindeki heyet ile üyeler ile beraber Toplantı düzenledi. Toplantıda MÜSİAD Genel Başkanı Kaan yaptığı açıklamasında,  “MÜSİAD Eskişehirli üyelerimiz ile beraber olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda faaliyetleri  sürdürdük.

Bu bağlamda Türkiye’nin üretiminin artması ve sanayinin gelişmesi adına birçok proje geliştirdik. Orta ölçekli sanayiciler için  sanayi siteleri kurulmasına çalıştık.

Bu proje ile üreterek büyüme stratejimizin yapı taşlarından birini oluşturduk"dedi.

 

Kaan, toplantı sonrası ilk olarak Eskişehir Valisi   Erol Ayyıldız’ ı Valilik Makamında ziyaret etti. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindeki heyet ile Vali Ayyıldız ile  Projeleri, Bölgedeki Faliyetleri ve Pandemi süreci üretim odaklı çalışmalar ele alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Erol Ayyıldız MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan açıklama şöyle; "Vali Ayyıldız ziyaretinden sonra Fabrika ziyaretleri kapsamında, üyeler  Albayrak Makine Ltd. Şti. (Gürhan Albayrak),  Karcan Kesici Takım A.Ş. (Ümit Gezer) ve Özel Ümit Hastanesi (Dr. Oktay Tanrıverdi) Genel Başkan  Abdurrahman Kaan ve beraberinde Yerel Üst Kurulu Başkanı  Ahmet Şekerli, Üretim ve Ticaret Planlama Üst Kurulu Başkanı Dr. Oktay Dede, 1. Bölge sorumlusu Akın Bayram ve MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu üyeleri  ile Fabrika ve Hastane ziyaretlerinde iş geliştirme konularında istişarelerimiz oldu, çalışmalarına yönelik bilgiler aldık.

Yurt içi ve Yurt dışında ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan ve ülkemizi başarı ile temsil eden Albayrak Makine firma sahibi Gürhan Albayrak ve Karcan Kesici Takım Firma sahibi  Ümit Gezer’ e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Değerli Üyemiz Özel Ümit Hastanesi  (İdari Direktörü Dr. Oktay Tanrıverdi)’ ye yaptığımız ziyaretimizde, sektörün öncü markalarından olan Özel Ümit Hastanesi nin hizmetleri ile ilgili istişarelerde bulunduk,  Dr. Oktay Tanrıverdi’ ye yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. "

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, "Bu nazik ziyaretinden dolayı davetimizi kırmayarak Eskişehir’ e gelen Başta Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan bey’ e,  beraberinde Yerel Üst Kurulu Başkanımız Ahmet Şekerli Bey’ e, Üretim ve Ticaret Planlama Üst Kurulu Başkanımız Dr. Oktay Dede Bey’ e ve 1. Bölge sorumlusu Akın Bayram Bey’ e çok teşekkür ederim. Genel Başkanımızın Eskişehir ziyaretinden dolayı çok memnun kaldıklarını, Başkanımızın göstermiş olduğu hedef doğrultusunda biz MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve yapmaya da devam edeceğiz"dedi.

 

          

Editör: TE Bilişim