Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir Ekip Lideri Mete Kızıl ve beraberindeki AKUT yetkilileri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ziyarette Şube Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yasin Peker, Av. Oğuz Özdemir, Engin Vural  ve üyelerimizden Deniz Kaçmaz yer aldı.

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir Ekip Lideri Mete Kızıl, “MÜSİAD Eskişehir Şubesine yapmış olduğumuz ziyarette, AKUT’ un çalışmaları hakkında bilgiler verdik.  Yaptığımız çalışmalarımızda Eskişehir’in desteğini her zaman yanlarında gördüklerini belirtti. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

AKUT’ un Türkiye’ nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğuna dikkat çeken MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman, “AKUT Ekip Lideri Mete Kızıl ve bereberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. AKUT’ un yaptığı çalışmaları istişare ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı Mete Kızıl ve beraberindeki AKUT yetkililerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim