Eskişehir Ticaret Borsası, hizmet kalitesinde sürekliliğini sağlamak için uyguladığı EN ISO 9001:2015 ve IQNET standartlarının TSE tarafından yapılan belge yenileme tetkikini başarıyla sonuçlandırdı.

Borsa’da yürütülen faaliyetlerin uluslararası standartlara ve yönetim sistem belgesi şartlarına uygunluğu tekrar 3 yıl süre ile tescillendi.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Eskişehir Ticaret Borsası’nın tüm birimlerinde kalite standartları prosedürlerinde yer alan aşamaların başarıyla yerine getirildiği, alt yapımızın standartlara uygun şekilde düzenlendiği ve çalışmalarımızda kalite yönetim sisteminin mükemmel bir şekilde uygulandığı görüldü. Öncelikle bizleri 5 yıldızlı hizmet verme konusunda hedeflendiren ve yolumuzu açan TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve belgelerimizin yenilenmesinde emeği geçen tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum, örnek Borsa olma misyonunu devam ettireceğiz” dedi.

Başkan Zeydan: “Borsamız, TOBB çatısı altında yer alan Oda ve Borsalar içerisinde öne çıkan, vizyonu yüksek bir kurum. Kalite belgesi denetimlerinde bir kez daha gördük ki; Eskişehir Ticaret Borsası hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. şehrimizin gelişimine sağlayacağımız her katkı bizler için onur kaynağıdır. ETB olarak tarımsal ekonomiye dayalı hayatı kolaylaştıracak ve sürdürülebilir projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda önümüzdeki dönemlerde de bu misyonu devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim