Diş hekimi Dt. Hilal Ayva muayenesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye İş Sendikası eski şube başkanı Bilal Temen'in kızı olan Ayva açılışa yakınlarını davet etmedi. Diş hekimi Dt. Hilal Ayva pandemi tedbirleri kapsamında katılmayan yakınlarının özel günde yanında olmalarını sağlamak için   sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptı.

Batıkent Mahallesi’nde hizmete giren diş hekimi muayenehanesinin açılışına  Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, katılarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Ataç, son olarak Batıkent Mahallesi Ertürkoğlu Sokak’ta hizmete giren diş hekimi muayenehanesini açılışına katıldı. Muayenehanenin açılış kurdelesi, Başkan Ataç ve işyeri sahibi Dt. Hilal Ayva tarafından kesilirken, davetliler ise koronavirüs nedeniyle açılışı, sosyal medya platformları üzerinden yapılan canlı yayından takip etti. Kendisi de bir diş hekimi olan Başkan Ataç, diş hekimliğinin öneminden bahsederek, meslektaşı Ayva’ya işyerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu. Ayva da, Başkan Ataç’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Açılış merasimi, Başkan Ataç’ın işyeri sahibine temsili siftah parası takdim etmesi ve sosyal medya üzerinden online olarak katılım gösteren davetlilerle bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim