Eskişehir Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum,  Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ nin de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum’un şubemizi ziyaretinde, şehrimiz ile ilgili istişareler ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yunus Emre Projemiz ile ilgili ortak çalışma alanlarını, yapılması gereken projeleri konuştuk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Mihalıççık Belediye Başkanı Çorum’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Mihalıççık Belediye Başkanı Çorum, “İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Büyük Türk düşünürü ve halk şairi Yunus Emre’ nin anlayışıyla Mihalıççık ilçesini en iyi yerlere getirmek için çalışmalar yapmaktayız, yapmaya da devam edeceğiz. MÜSİAD Şube Başkanı Duman ile şehrimizin gündemi  ve Yunus Emre ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı  Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

Editör: TE Bilişim