TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Denizli Tümsiad Şube Başkanı Kudret Atmaca ve Yönetim Kurulunu iftarda ağırladı.

Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, yeni seçilen Denizli Tümsiad Başkanı ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Engiz, Eskişehir Tümsiad'ın 13 senelik yaptığı faaliyetleri ve üyelerimizin işlerinin ve ihracatının artmasına yönelik planlamaları anlattı.

Denizli TÜMSİAD Başkanı Kudret Atmaca Engiz'e ve yönetim kuruluna ağırladıkları için teşekkür etti. Tümsiad ailesinin devletin uyguladığı ekonomi politikaları doğrultusunda ülke ekonomisine katkı koymayı amaçladıklarını ifade ettiklerini belirterek, “Günümüzde bilgi ve üretimin hızla gelişiyor, ekonomi trend’lerini takip edip, küresel ölçekte Türkiye’nin layık olduğu yere ulaşması için sanayiciler kadar KOBİ’lere de büyük görevler düşüyor. Bu nedenle KOBİ’lere sahip çıkılması milli bir görevdir” dedi.

Eskişehir Tümsiad Başkanı Ali Engiz, ziyaret anısına Denizli Tümsiad Başkanı Kudret Atmaca'ya Osmanlı Padişahı Sultan Abdülhamid Han'ın portresini hediye etti.

Editör: TE Bilişim