Doğan Rent A Car Malatya merkezli olarak araç kiralama hizmeti sunan ve ülkemizin birçok ilinde şehir merkezlerinde ve havaalanlarında oto kiralama işlemlerini gerçekleştiren lider bir kuruluştur. Firma titiz güvenli ve uygun fiyatlı bir işlem yürüdü için Malatya oto kiralama alanında ilk tercih edilen kuruluş olmayı başarmıştır. Bu yönüyle araç kiralama hizmeti vermesi Malatya ya da çevre illere turist olarak gelen ya da ziyaret amaçlı bu illerde bulunan bireylerin işini oldukça kolaylaştırmaktadır. Özellikle uçak seyahati sonrasında Malatya Havalimanı'ndan çevre illere gitmek isteyen bireyler bu anlamda Doğan Rent A Car araçlarını tercih edebilmektedir. Kuruluşu aynı zamanda Elazığ'dan transfer işlemlerini de gerçekleştirir. Bu nedenle Elazığ Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti veren bir ofisi de bulunmaktadır.

Doğan Rent A Car profesyonel bir kadro ile çalışır

Doğan Rent A Car kurulduğu günden bu yana araç kiralama işlemlerinin ciddiye titizlik ve büyük bir özveri gerektiren bir iş olduğunun farkına vararak çalışmalarını yürütmektedir. Bu nedenle bünyesinde barındırdığı personelleri de uzman bir kadrodan seçer. Bu uzman kadro %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilerken araçların bakım ve onarım işlemlerinden dezenfekte işlemlerine, temizlik işlemlerinden rutin olarak yapılması gereken çalışmalara kadar hepsini büyük bir motivasyonla yapmaktadır. Firma 7gün 24saat müşterilerine hizmet sunmak için bir destek hattını da hayata geçirmiştir. Bu sayede günün hangi saatinde olursa olsun araç kiralama konusunda ihtiyaç duyan bireyler Doğan Rent A Car ile iletişime geçerek araç kiralama ihtiyaçlarını giderirler. Bu anlamda Malatya araç kiralama sektöründe faaliyet yürüten kuruluş adını liderlik sırasına yazdırmıştır.

Araç kiralama işlemlerini güvenli bir şekilde yapın

Araç kiralama işlemlerinin son derece güvenli bir şekilde ve kurumsal firmalarla yapılması gerekir.Araç kiralayan bireylerin muhakkak kaskolu araçları kiralamaları önem arz eder. Öte yandan kiralanacak araçların rutin bakım ve onarımlarının yapılması da lazımdır. Öte yandan araç kiralama işinde faaliyet yürüten kuruluşların filolarına sürekli olarak yenilemeleri ve son model araçlarla hizmet vermeleri müşterilerinin güvenliği noktasında çok önemlidir. Doğan Rent A Car tüm bu farkındalık ile son model araçlardan oluşan filosunun rutin bakım ve onarımlarını gerçekleştirerek son derece kaliteli ve güvenli bir hizmet sunar. Firma bu yönüyle Malatya rent a car deyince ilk akla gelen kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır. Öte yandan Doğan Rent A Car müşterilerinin ceplerini de düşünür. Dolayısıyla araç kiralama işlemlerinin uygun fiyatlarla kaliteli bir biçimde gerçekleştirilmesi için ulaşılabilir bir fiyat politikası izlemektedir. Bu da firmaya hem kalitesi hem de uygun fiyatı nedeniyle rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden biridir. Firma etkin ve verimli çalışmaları ile sürekli olarak kendini yenileyen dinamik bir yapıya sahiptir.

Editör: TE Bilişim