Eskişehir Elektrikçiler Odası ile Şekerbank Protok imzaladı, 3 ay ödemesiz dönemli kredi taksitleri 2021 yılına ötelerken, ödemelerini düzenli yapan üyelerimize yılda bir kez taksit erteleme imkânı sunuyor. .

Anlaşma ile ilgili şu açıklama yapıldı; "Banka protokol kapsamında “Esnafım Paketi”’ ile avantajlı faiz oranları ile birlik üyelerinin 65 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Şekerbank, paket kapsamında esnek ödeme seçeneklerinin yanı sıra kredi kartı ile banka kartını birleştirdiği sektörde bir ilk olan “Üreten Kart” ürününü de  Oda üyelerine ücretsiz veriyor.

Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs salgını ile mücadelede ekonomiye destek olan Şekerbank,  Eskişehir Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Protokol imzalandı.

Banka, koronavirüs salgını sürecinde nakit akışı etkilenen tüm oda  üyelerimize  uygun faiz oranları, taksit erteleme ve esnek ödeme seçeneklerinin yer aldığı “Esnafım Paketi”ni sunuyor.

“Üreten Kart” ücretsiz!

Şekerbank, “Esnafım Paketi” ile Oda üyelerine nakit desteğinin yanı sıra Türkiye ve Avrupa’da ilk kez kredi kartı ve banka kartını birleştirdiği ürünü “Üreten Kart”ı ücretsiz sunuyor. Oda üyeleri, “Üreten Kart” ile tüm şirket harcamalarını gerçekleştirirken, aynı zamanda şubeye gitmeden ATM’den kredi başvurusu yapabiliyor, kredi tutarını da ATM’den çekebiliyor.

Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı Cafer Adıgüzelin açıklamalarına göre  “Koronavirüs salgınının sosyal ve ekonomik hayata etkisi sürerken, dünya genelinde bu süreçten en çok etkilenen segment, küçük işletmeler ve esnafın olduğunu belirtti . Şekerbank, Eskişehir de esnafımızın dükkânının bereketini korumak için kurulduğundan  bu yana olduğu gibi bu olağanüstü günlerde de Oda üyelerimizin yanındadır.

Şekerbank Taşbaşı Şubesi Müdürü Betül TOK ERDAL açıklamasına göre Sorumlu bankacılık anlayışımızla içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde müşterilerimizi ve ekonomimizi desteklemek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz ve esnaf ve işletme sahipleri için geliştirdiğimiz ‘Esnafım Paketi’ni Eskişehirli müşterilerimize sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Her koşulda müşterilerimizin ve tüm toplumun yanında olmaya devam edeceğiz.”

Oda Başkanı Cafer Adıgüzel : “Bu olağanüstü dönemde sağladığı destekler için Şekerbank’a  Teşekkür ettiler."

Editör: TE Bilişim