Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) YönetimKuruluBaşkanı Nadir KüpeliEngellilerMontajAtölyesiöğrencileriniağırladı.

TepebaşıBelediyesive Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) işbirliğindehizmetekazandırılan, Türkiye’de ilk vetekkonumundakiEngellilerMontajAtölyesi, hizmetvermeyebaşladı. EngelliMontajAtölyesiöğretmenveöğrencileri Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) YönetimKuruluBaşkanı Nadir Küpeli’yiziyaretetti. ZiyaretteYönetimKuruluÜyeleri Yavuz Ayva, Hamza Tınas, DenetimKuruluÜyesiSametÖzkayave Bölge Müdürü Erhan Tatar da yeraldı.

Daha da güçlü hale geleceğiz

“Sizlerinsayesinde Eskişehir’in sanayisigüçlenmeyebaşladı” diyenBaşkan Nadir Küpeli,  “Organize sanayibölgesinehoşgeldiniz. Eskidenşehirmerkezindeydinizşimdiüretiminkalbinegeldiniz. Ülkemizinkalkınmasınaartıksizlerdeemekverip, katkıdabulunuyorsunuz. Sizlerinsayesinde Eskişehir’in sanayisi de güçlenmeyebaşladı. Ne mutlusizlere, sizlerikutluyorum. İyi kivarsınız. Siz o ürünleriyaptıkçaülkemiz, şehrimizve EOSB daha da güçlü hale gelecek. Sizlerleberaberhayatabakışaçımızdadeğişti. Bizlersizlerleberaberiz. Sorununuzolduğu zaman bizlerleberaberiletişimkurmaktançekinmeyiniz. Yaptığınızişlerinçokgüzelolduğunu, sorunsuzolduğunuduyduk. Açılıştansonrabazıfirmalarınsizleriçokbeğendiğinivesizlereişvermekistediklerinibiliyoruz. Biziçokmutluetti” ifadelerindebulundu.

Türkiye’de ilk vetek

BaşkanKüpeliTepebaşıBelediyesive EOSB olarakbirilkeimzaattıklarınıbelirterek,  “TepebaşıBelediyesi’neçokteşekkürediyorum. İyikibizeböylebirteklifgeldi. Ülkemizdebuanlamdayapılanbiratölye yok. Bunlarınsayısınınartırılmasıdiliyoruz” dedi.

ESOB fabrikalardanibaretdeğil

SosyalprojelerinkendileriiçinönemliolduğunusöyleyenBaşkanKüpeli, “Organize Sanayi bölgesininsadecefabrikalardanibaretolmadığınıdilegetiriyoruz. Atölyebuörneklerdenbirtanesi. Biz sosyalyönü de güçlüolanbiryönetimiz. Dolayısıylabusosyalprojesizlerleberaberçokanlamkazandı” diyekonuştu. 

Dahasonrakonuşanöğrencilerböylesiönemlibiratölyeninfaaliyetegeçmesindendolayımutluolduklarınıbelirterek, TepebaşıBelediyesiveESOB’neteşekkürettiler.

Ziyaretinsonunda pasta kesilirken, öğrencilereçeşitlihediyelertakdimedildi.

Editör: TE Bilişim