Tümsiad Eskisehir Şube Başkanı Ali Engiz, Tümsiad Başkan Yardımcısı Sinan Polat, Ali Şen ve Hasan Demirci ile Gambia Banjul'da Büyükelçi İsmail Safa Yüceer'i ziyaret Etti.

(TÜMSİAD) Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Büyükelçi İsmail Safa Yüceer'i ve Büyükelçiliğe gelen iş insanlarına Eskişehir’den 6 firma sahibi ile 9-12 Kasım da ikili görüşmeler yapmak, pazar araştırmak, Gambia Ülkesine yapacakları yatırım ve ihracat çalışmalarını anlattı. Büyükelçilikte Banju'daki İş insanları ile yapılan ikili görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirtti.

Sonrası Geç Olabilir...        

Gambia Türkiye Büyükelçisi İsmail Safa Yüceer, Eskişehir Tümsiad ve üyelerini burada görmekten çok memnun olduğunu belirterek, “Büyükelçilik olarak bizlerde elimizden geleni sizler için yapabiliriz dedi. Gambia'ya Eskişehir'deki işadamlarının iş ve yatırım yapmaya davet etti. Şu anda gelen kazanır, daha sonrasında buradaki fırsatlar kaçacaktır” dedi. Büyükelçi Yüceer, Eskişehir'den gelen Tümsiad Başkanı Engiz'e ve üyelerine yaptıkları çalışmalardan ve Türkiyenin ihracatının araltmasında fayda sağlayacak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaret anısına Eskişehir Şube Başkanı Engiz, Büyükelçimiz Yüceer'e 16 Büyük Türk Devletinin para üzerine basılı sembolik Bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim