Tümsiad Eskisehir Şube Başkanı Ali Engiz, Tümsiad Afyonkarahisar Şube Başkanı İbrahim Birliktir ve Eskişehir Tümsiad Üyeleri ile Tanzanya Darüsselam'da Büyükelçi Ali Davutoğlu’nu ziyaret Etti.

(TÜMSİAD) Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Büyükelçi Ali Davutoğlu'na ve Büyükelçiliğe gelen iş insanlarına Eskişehir’den 9 firma sahibi ile 9-16 Haziran da ikili görüşmeler yapmak, pazar araştırmak, Tanzanya Ülkesine yapacakları yatırım ve ihracat çalışmalarını anlattı. Büyükelçilikte Darüsselam'daki İş insanları ile yapılan ikili görüşmelerin çok olumlu geçtiğini Türkiye mallarının kaliteli olduğunu ve firmaları Eskişehire davet eden Engiz, Büyükelçiliğe davet edilen İşinsanları ile yapılan B2B görüşmeleri ve her konuda yardımcı olduğu için Büyükelçimiz Davutoğlu'na teşekkür etti.

Sonrası Geç Olabilir...                                   

Tanzanya Büyükelçisi Ali Davutoğlu Eskişehir Tümsiad ve üyelerini burada görmekten çok memnun olduklarını belirterek, “Büyükelçilik olarak bizlerde elimizden geleni sizler için yapabiliriz. Tanzanya'ya Eskişehir'deki işadamlarının iş ve yatırım yapmaya davet ediyorum. Şu anda gelen kazanır, daha sonrasında buradaki fırsatlar kaçacaktır” dedi. Büyükelçi Davutoğlu, Eskişehir'den gelen Tümsiad Başkanı Engiz'e ve üyelerine yaptıkları çalışmalardan ve Türkiyenin ihracatının araltmasında fayda sağlayacak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaret anısına Eskişehir Şube Başkanı Engiz, Büyükelçimiz Davutoğlu'na 16 Büyük Türk Devletinin para üzerine basılı sembolik Bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim