Eskişehir Sanayi Odası(ESO) hayata geçireceği yeni projesiyle Eskişehir’in kazanç alışverişine kazanç ve dinamizm katacak.

www.eskisehirdensatinal.com ile tedarikçiler satın almacıları buluşturacak, her türlü ihtiyaç Eskişehir sınırları içerisindeki üretici, esnaf ve sanayiciden karşılanacak.

Yeni projeyle ilgili bilgi veren ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ”Eskişehir’den satan al, Eskişehir kazansın” hayata geçirileceğini belirterek, “Kendi alanında bir ilk olacak proje; sanayiden küçük esnafa, KOBİ’den alım satım yapanlar arasında benzersiz ve Eskişehir’in kazandığı güç birliği sağlayacak.  ESO Üyesi olslun ya da olmasın tüm mal veya hizmeti sağlayan kişileri kuruluşları ve bunlara ihtiyacı olanları buluşturacak olan www.eskisehirdensatinal.com  hem para hem zaman kazandıracak” dedi.

www.eskisehirsatinal.com online satın alma ile maliyetleri düşürecek ve rekabet gücünü arttıracağını kaydeden ESO Başkanı Kesikbaş, “bu sistemin üzerinden Eskişehirli firmalar yerel markalarını tanıtma ve tüketicilere ulaşma kolaylığı sağlayacak. Alanında yeni bir soluk getirecek ve çeşitli satın alma platformunun ileri bir versiyonu olarak hizmet sunacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim