Madencilik sektöründeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ETO-METSEM yurt içinde sınav ve belgelendirme faaliyeti yaptığı şehirlere Bursa’yı da ekledi.

Madencilik alanında “Türkiye’nin lider sınav ve belgelendirme kuruluşu olmak” vizyonuyla yola çıkan ETO-METSEM (Eskişehir Ticaret Odası Mesleki Test ve Sertifikasyon Merkezi Anonim Şirketi) bu vizyon doğrultusundaki hedeflerini birer birer gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz ay İzmir’de sınav düzenleyen ETO-METSEM, şehir dışı sınav ve belgelendirme hizmetlerine bir şehri daha ekledi. ETO-METSEM Bursa’da özel bir madencilik firması için Kırma Eleme Tesis Operatörü Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı gerçekleştirdi. ETO-METSEM’e yurt içinden farklı şehirlerden gelen talepler giderek artmaya devam ederken, şehir içindeki sınav ve belgelendirme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

ETO-METSEM ülkemizin madencilik sektörüne katkı yapacak

ETO-METSEM’in yurt içi faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirten Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, bu sayede hem madencilik sektörünün gelişimine hem de sektörde çalışanlarının daha nitelikli hale getirilmesine katkı sağlayacaklarını kaydetti. Türkiye’de madencilik sektörünün standartlarını belirleyen ETO-METSEM’in örnek alınan, şehir içinin yanı sıra şehir dışından da rağbet edilen bir merkez haline gelmesinin gururunu yaşadıklarını belirten Güler, ülkemizin ve şehrimizin ekonomisinde önemli bir yer tutan madencilik sektörüne değer katmaktan mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim