ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret eden Filistin-Türk İş adamları Derneği heyeti Eskişehir’deki yatırım fırsatları hakkında bilgi aldı.

Filistin-Türk İş adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emcet Saidoğlu ve beraberindeki heyet Eskişehir’in yatırım iklimi ve fırsatları hakkında bilgi almak üzere Eskişehir Ticaret Odası’na konuk oldu. Görüşmede, ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar, Filistin-Türk İş adamları Derneği’nden İsa Havacan, Talat Hatipoğlu ve Enes Cezar da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in ekonomisi ve yatırım fırsatları hakkında Filistinli iş insanlarına bilgi verdi.

Amaç Filistinli yatırımcıları Eskişehir’e çekmek

Eskişehir’in ticareti, sanayisi, turizm potansiyeli ve yetişmiş insan kaynağıyla cazibe merkezi olduğunu belirten Güler, şehrin ekonomisinin her geçen yıl ivme kazandığını dile getirdi. Ziyarette konuşan Filistin-Türk İş adamları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Emcet Saidoğlu, şehir ekonomisi hakkında bilgi almak için ETO’yu ziyaret ettiklerini söyledi. Eskişehir’in yatırım için birçok fırsat sunduğunu belirten Saidoğlu, Filistinli yatırımcıları Eskişehir’e çekmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim