Günümüzde girişimci olmak adına pek çok fikrin her türlü politikalarla desteklendiği bir sürecin içindeyiz. Fikirler ve inanç her ne kadar girişimcilik adına sonsuz olsa da günümüz teknolojik alt yapısı ve girişimcilik vizyonundan uzak kalan her şeyin de eksik kalacağı ortadadır. Profesyonel, işini iyi bilen kişi veya kuruluşlarla birlikte hareket etmek de bu noktada ayrı bir önemi arz edecektir.

Bütün bu sebepler ve ihtiyaçlar çerçevesinde kurulan girisimcidestek.com sitesi gerek başlangıçta gerekse ilerleyen süreçte siz girişimcilere vizyon olması noktasında fark yaratan destekçiniz olarak yola çıkmış bulunmakta.

Girişim Destek İle Müşteri Bulma Sorunu Tarih Oluyor

Vakit nakittir parolasıyla yola çıkan girişim destek markası size yarınları beklemeden günlük müşteri edinme garantisini de vermektedir. Takdir edilir ki müşteri yoksa işin ve girişimin de hiçbir anlamı yoktur. Marka bu noktada girişimci- müşteri arasındaki dengeyi oldukça etkili politikalarla sağlamış görünmekte.

10 Yıllık Alan Tecrübesi ve Müşteri Memnuniyeti

İş ile ilgili kurumsallık arayışında bazı kriterler hayati önem taşımaktadır. Bunlardan en önemlileri uzun soluklu sektörde yer alabilme ve memnun müşteri içeriklerinin beraberce yer alabiliyor olmasıdır. Marka bu anlamda da tam puan almış bulunmakta. 10 yıldır sektörde olabilmek, müşteri memnuniyetiyle adından söz ettiriyor olmak belli standartların zaten oturmuş olduğunun en açık kanıtlarındandır.

Site Hangi Konularda Destek Vermekte?

Site, girişim konularında, zamanın ihtiyaçlarının farkında olarak, her gün yeni gelişmelere de adaptasyon politikalarıyla girişimcinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren özellikte.

Daha net fikir verebiliyor olması adına aşağıda sitenin hizmetleri sıralanmış durumdadır:

  • Şirket Kurulumu
  • 24 saat içerisinde müşteri sağlama
  • Sorulara yönelik 7/24 destek hatları
  • Zengin e-ticaret paketi seçenekleri ve süreç desteği
  • Marka Seçimi ve tescil aşamalarında danışmanlık
  • Kurumsal kimlik oluşturma
  • İşe en uygun şirket tipi seçimi danışmanlığı
  • İşletme destekleriyle ilgili danışmanlık hizmetleri
  • Sektörel rakip ve risk analizleri

İşinizi Kurarken İşinizi Şansa Bırakmayın

İş kurmak önemli bir karar ve adımdır. Fakat her şeyde olduğu gibi ilk aşamada sağlam ortaklarla adım atıyor olmak da bir o kadar önemlidir. Girisimdestek.com sitesi, sizler için tüm planlamalarını yapmış ve 10 yıllık tecrübesini de arkasına alarak sizlerin de hayallerinize ulaşmanızda tüm desteğini vermek üzere hizmetlerine devam etmekte. Arayın sizin de hayalleriniz gerçek olsun.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim