ETO Başkanı Metin Güler, beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde Eskişehir milletvekillerini tebrik ederek, şehrin geleceği için tüm kurum ve kuruluşların, parti ayrımı gözetmeksizin tüm milletvekillerinin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi. 
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, beraberindeki meclis divanı ve yönetim kurulundan oluşan heyet ile birlikte Ankara’da bir dizi temasta bulundu. ETO heyeti Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri Nabi Avcı’yı, Emine Nur Günay’ı, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü’yü, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Metin Nurullah Sazak’ı, İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu’nu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici’yi ziyaret etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Eskişehir’i temsil edecek milletvekillerini tebrik eden ETO Başkanı Metin Güler, milletvekillerinin parti ayrımı gözetmeksizin Eskişehir’in sorunları için ortak irade göstermesi gerektiğinin altını bir kez daha çizdi. 

GÜLER: “ESKİŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK ŞART”
Eskişehir’in en büyük sorunlarından birinin aynı masa etrafında buluşamamak olduğunu kaydeden Güler, milletvekillerinin yanı sıra tüm kurum ve kuruluşların Eskişehir lobisi için çalışmasının önemine dikkat çekti. Eskişehir’in geleceğini planlamak, ticaret ve sanayisinin yol haritasını hazırlamak, öncelikli sorunlarını çözmek için herkese görev düştüğünü hatırlatan ETO Başkanı Metin Güler, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi başarabildiğinde Eskişehir’in çok daha iyi bir konumda olacağını dile getirdi. Şehrin çevreyolu sorunu, havayolu ve demiryolu liman bağlantısının önemine dikkat çeken, Milli Yüksek Hızlı Tren’in TÜLOMSAŞ tarafından yapılması için tüm milletvekillerinin çaba göstermesi gerektiğini dile getirdi. Güler, milletvekillerinin, kurum ve kuruluşların yöneticilerinin ortak katkısı ile Eskişehir’in orta ve uzun vadeli stratejik hedeflerinin ve yatırım planının oluşturulmasının önemini de vurguladı. 
 

Editör: TE Bilişim