Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tasarlanıp üretilen dış alan süpürgesi Woody, Hamamyolu’nda vatandaşlarla buluştu. Sadece yurt dışından ithal edilen ve büyük maliyeti olan dış alan süpürgesini kendi ar ge çalışmaları ile üreten Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bu sayede yüzde 60’a varan tasarruf sağlayarak ülke ekonomisine de katkı sağladı.

Odunpazarı Belediyesi tarafından diğer kurum ve kuruluşlara da satışı yapılacak olan ve adı Woody konulan dış alan süpürgesinin Hamamyolu Caddesi’nde yapılan tanıtımına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da katıldı.

Gerçekleştirilen tanıtımda temizlik işçileri, Hamamyolu Caddesi’nin temizliğini Woody ile yaptı. Woody hakkında işçilerden bilgi alan Başkan Kazım Kurt, işçilere kolaylıklar diledi. Vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Kurt, “Arkadaşlarımız sıcak soğuk demeden her gün kendi evlerini temizler gibi sokaklarımızı, caddelerimiz süpürüyorlar. Saatlerce ayakta kalıyorlar ve büyük emek harcıyorlar. Lütfen onların emeğine saygı duyalım ve çöplerimi yer değil, çöp kutularına atalım. Çevremizi temiz tutalım” dedi.

Her gün ellerindeki süpürgelerle Odunpazarı’nda bulunan sokakları ve caddeleri süpüren işçiler, Woody’in işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un her zaman işçi ve emekçilerin yanında olduğunu kaydeden işçiler, Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim