Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokağı, Eskişehirlilere farklı seçenekler sunmaya devam ederken, haftanın 3 günü koronavirüs önlemleri eşliğinde hizmet veriyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin hizmete sunduğu ve kentin simgelerinden biri haline gelen Hanımeli Sokağı, Eskişehirlilere farklı seçenekler sunmaya devam ederken kadınlar için de el emeklerinin kazanca dönüştüğü bir mekan olmayı sürdürüyor.

Koronavirüs tedbirlerinin titizlikle uygulandığı sokakta, haftanın 3 günü farklı konseptler Eskişehirliler ile buluşuyor. Sokakta örgü, takı, keçe, makrome, bez çanta ve aksesuar gibi ürünlerini satışa çıkaran kadınlar, aile ekonomilerine de katkıda bulunuyor. Sokağı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlar da Hanımeli Sokağı’nı çok sevdiklerini belirterek, sokakta keyifli şekilde vakit geçirdiklerini söylüyor.

Sokakta çarşamba günleri Maya Derneği, perşembe günü (Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği (ESKEDDER), cuma günleri ise yine ESKEDDER ve yöresel ürünler kent halkının beğenisine sunuluyor.

Çarşamba, perşembe ve cuma günleri 11.00-18.00 saatleri arasında açık olan Hanımeli Sokağı, İsmet İnönü Caddesi'nde Kanatlı AVM arkasında yer alıyor.

Editör: TE Bilişim