TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Tümsiad Şube Başkanı Adnan Toprak ve Başkan Yardımcısı’nı Tümsiad Dernek Binasında Ağırladı.

Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Kahramanmaraş Tümsiad Başkanı Adnan Toprak'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Engiz, Eskişehir Tümsiad'ın 13.5 senelik yaptığı faaliyetleri ve üyelerimizin işlerinin ve ihracatının artmasına yönelik planlamaları anlatarak  Eskişehir ve Türkiye'nin ihracat ve yatırım rotasının Afrika ülkeleri olduğunu nasıl çalışmalar yaptıklarını konusunda bilgilendirdi.

KOBİ’leremize Sahip Çıkmak Milli Bir Görevdir

Kahramanmaraş Tümsiad Başkanı Adnan Toprak Engiz'e ve yönetim kuruluna ağırladıkları için teşekkür ederek, “Tümsiad ailesi, Devletimizin uyguladığı ekonomi politikaları doğrultusunda ülke ekonomisine katkı koymayı amaçlıyor. Günümüzde bilgi ve üretimin hızla gelişiyor ve ekonomi trend’lerini takip eederek, küresel ölçekte Türkiye’nin layık olduğu yere ulaşması için sanayiciler kadar Kobi’lere de büyük görevler düşüyor, bu nedenle Kobi’lere sahip çıkılması milli bir görevdir” dedi.

Eskişehir Tümsiad Başkanı Ali Engiz, ziyaret anısına Kahramanmaraş Tümsiad Başkanı Adnan Toprak'a 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine basılı sembolik Bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim