TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Konya Tümsiad Şube Başkanı Ahmet Serçe ve Başkan Yardımcısı Mehmet Uzundemiri Ağırladı.

Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, yeni seçilen Konya Tümsiad Başkanı ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Engiz, Eskişehir Tümsiad'ın 13 senelik yaptığı faaliyetleri ve üyelerimizin işlerinin ve ihracatının artmasına yönelik planlamaları anlattı.

KOBİ’leremize Sahip Çıkmak Milli Bir Görevdir

Konya TÜMSİAD Başkanı Ahmet Serçe Engiz'e ve yönetim kuruluna ağırladıkları için teşekkür etti. Tümsiad ailesinin Devletimizin uyguladığı ekonomi politikaları doğrultusunda ülke ekonomisine katkı koymayı amaçladıklarını ifade ettiklerini, günümüzde bilgi ve üretimin hızla geliştiğinin altını çizen ekonomi trend’lerini takip ettiklerini, küresel ölçekte Türkiye’nin layık olduğu yere ulaşması için sanayiciler kadar KOBİ’lere de büyük görevler düştüğünü, bu nedenle KOBİ’lere sahip çıkılmasının milli bir görev olduğunu belirtti.

Eskişehir Tümsiad Başkanı Ali Engiz, ziyaret anısına Konya Tümsiad Başkanı Ahmet Serçe'ye 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine basılı sembolik Bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim