MÜSİAD’ dan Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı olarak atanan Ahmet Çelik’ e hayırlı olsun ziyareti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hüsamettin Sarı, Ahmet Sivri, Ümit Kaleli ve Av. Oğuz Özdemir Sakarya Vergi Dairesi Başkanı iken Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı olarak atanan Ahmet Çelik’ i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Sakarya Vergi Dairesi Başkanı olarak beş yıl başarılı çalışmalarda bulunan ve Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı olarak atanan  Ahmet Çelik’e  hayırlı olsun ziyaretimizde yeni görevinde başarılar diledik. Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içersinde olduklarını belirterek, Biz MÜSİAD olarak, Vergi mükellefi iş adamları olarak,  Eskişehir sanayisi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte  üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız dedi. Şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Çelik’ e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, “Eskişehir’ de görev yapacağından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, İstihdam sağlayan, ülkemizin gelişmesi için  çalışan, vergi ödeyen  tüm iş insanlarımıza teşekkür ederim dedi. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğu, bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim