MÜSİAD Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’ı makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcısı İsmail Kanber ve Yönetim kurulu üyelerimizden Hamza Deniz Kaçmaz Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak’ ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “Değerli Osmangazi Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Şenocak bey’ e ziyaretimizde birlikte yapabileceğimiz projeler hakkında istişarelerimiz oldu karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine  teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kemal Şenocak, “ Ülkemize hizmet etme noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile istişare içersinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. Rektör Şenocak, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim