MÜSİAD’ dan Eskişehir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) İl Müdürü Erhan Baytak' a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hüsamettin Sarı, Yasin Peker ve üyelerimizden Nuri Namlu, Kenan Ertorun, Hamza Deniz Kaçmaz ve Serkan Ülkü Eskişehir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) İl Müdürü Erhan BAYTAK' ı makamında a ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “ Eskişehir Valiliği YİKOB İl Müdürü Erhan Baytak’ a gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, Şehrimizde yapılması planlanan resmi yatırımlarla ilgili istişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın Baytak’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) İl Müdürü Erhan BAYTAK, “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Şehrimizde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak istişareler ettik. MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Sayın Duman’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ ne bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim