Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, Metin Özabuş  ve Üyelerimizden Kenan Ertorun, 31 Mart Yerel seçimlerinde Han Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Şanlı’ yı makamında ziyaret ettiler.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “31 Mart’ ta gerçekleşen Yerel seçimlerinde Han Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Erdal Şanlı’ ya hayırlı olsun dileklerini ileterek başarısından dolayı tebrik etti. Han ilçesi , Eskişehir ve MÜSİAD ile ilgili konuları istişare ettik. İlçe Belediye Başkanı Şanlı’ nın Han İlçesine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Yakın ilgisinden dolayı da Başkan Şanlı’ ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarıların devamını diliyorum”  dedi.

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da, İlçede yapılan çalışmalar  hakkında bilgiler vererek  “Han ilçesini en iyi yerlere getirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim