Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri KOSGEB Eskişehir İl Müdürü Tarık Yılmaz’ ı makamında ziyarete etti.

KOSGEB’ in çok önemli görevler üstlendiğini belirten MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman, “ Devlet Teşvikleri ile Sanayicimize, esnafımıza, İş kurmak isteyen girişimcilere büyük katkı ve  önemli destekler sağlıyor.  Biz MÜSİAD olarak Eskişehir sanayisi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte  üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi.  Duman ayrıca KOSGEB İl Müdürü Tarık Yılmaz’ın Eskişehir’e kazandırdığı Projelerden ve yaptığı işlerden dolayı çok memnun olduklarını ve başarılarının devamını dile getirdi.

KOSGEB İl Müdürü Tarık Yılmaz ise, bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Yönetimine teşekkürlerini ileterek işbirliği ve uyum içersinde çalışarak daha çok işletmenin KOSGEB imkanlarından faydalanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

               

Editör: TE Bilişim