Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan, Yönetim Kurulu üyelerimizden Oğuz Özdemir, Kenan Ertorun üyelerimizden Abdulselam Aydemir, Engin Dolapcı ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tunahan Avcu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Tufan Öge’ yi makamında ziyaret ederek yeni görevin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, “Başhekimliğine atanan Prof. Dr. Tufan Öge hocamıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek başarılar diledik. MÜSİAD olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek, Değerli hocamız ile Koronaviris ile mücadele kapsamında çalışmalar hakkında  ve sağlık hizmetleri üzerinde istişare ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisinden dolayı Başhekim Prof. Dr. Tufan Öge hocamıza teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tufan Öge “Pandemi sürecinde yapılan çalışmaları ve sağlık alanında yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk, istişare ettik. Salgınla mücadelede aşının çok önemli olduğunu belirterek, aşı olmayanları aşı olmaya davet ediyoruz. Öge, bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi

Editör: TE Bilişim