Eskişehir Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz ve Odunpazarı Kaymakamı Sayın Turgay Hakan Bilgin’ den MÜSİAD’ a ziyaret.

Eskişehir Vali Yardımcısı Sayın Kürşat Güleryüz ve Odunpazarı Kaymakamı  Turgay Hakan Bilgin Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçti.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Eskişehirimiz için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Eskişehir Vali Yardımcısı Sayın  Güleryüz ve Odunpazarı Kaymakamı Sayın Bilgin’ e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi .

Eskişehir Vali Yardımcısı Sayın Güleryüz ve Odunpazarı Kaymakamı  Bilgin yaptıkları ortak açıklamalarında,  “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetimini ziyaret ettik. Şehrimizin gündemi ile ilgili hoş sohbeti ve gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’ nin Değerli Başkanı Hakan Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dediler.

Editör: TE Bilişim