Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, son iki yıl içerisinde ESO tarafından gerçekleştirilmiş faaliyetleri bir nefeste anlattı.

ESO tarafından yayınlanan ve Başkan Celalettin Kesikbaş’ın ‘bir nefeste iki yıl’ı anlattığı videoda; ESO’nun hayata geçirdiği önemli çalışmalar gündeme taşındı. Eskişehir halkına iyi dileklerini ileterek konuşmasına başlayan Kesikbaş, “Şöyle bir geriye baktık ve 2 yılın hızla geçtiğini gördük. Biz çok çalıştığımızı düşünüyoruz ama en önemlisi bunları sizin bilmeniz gerekir diye düşünüyoruz.” dedi.

Hazırlanan kısa filmde ESO’nun ortaya koyduğu çalışmalarından öne çıkanları, Eskişehirlilere bir solukta özetle paylaşan Kesikbaş, “Umarım bizim soluğumuz, sizin takdiriniz ile buluşur.” dedi.

Son iki yılda Eskişehir’in marka değerine katkıda bulunmak amacı ile ESO tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri özetleyen Kesikbaş, sözlerini söyle noktaladı; “İki yılı, yaptıklarımızı çok kısa bir sürede, bir nefeste anlatmaya, sizlerle paylaşmaya çalıştım. Özetleyerek saydığım tüm hizmetleri, harika bir ekip ve en önemlisi sizlerle birlikte yaptık. Son olarak, bu özel dönemde tek dileğim; sizlerin ve ailelerinizin sağlık ve güven içinde olması. Birbirimize destek olalım.”

Kesikbaş, Eskişehir Sanayi Odası’nın faaliyetlerini bir nefeste işte böyle anlattı:

Editör: TE Bilişim