Sarar şirketler grubu ile TÜFAD indirim anlaşması imzaladı. Ayten Usta'da düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen TÜFAD yönetim kurulu, Sarar Şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı Cemalettin Sarar, Sarar Şirketler gurubu protokol müdürü Alaattin Çoban, yüzde 50 indirim protokolüne imza attı.

Programın açılış konuşmasını yapan Alaattin Çoban,  her zaman sosyal sorumluluk projelerine açık olduklarını belirtti.

TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl ise, "Şehir milliyetçiliği yapmakta fayda var. Sarar dünyaya açılan bir marka. Antrenör arkadaşlarımızın da bundan faydalanmasını istiyoruz. Talebimize olumlu cevap verdikleri için çok teşekkür ediyorum. TÜFAD gelişim kaydetmeye başladı ve devam edecektir"dedi.

Son olarak söz alan Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ise şunları söyledi; " Ticaret odası başkanlığı yaptığım dönemde güzel şeyler yatım bu şehirde. Eskişehir maalesef birbirine sahip çıkmıyor, birbirimizin kuyusunu kazıyoruz.

  1985 yılında Bos gibi büyük markayı bu kente getirdim. O dönem otel bile yoktu, şimdi sayıları arttı.  Turizm yoktu, şimdi turizm şehri oldu, her hafta Cuma, cumartesi Pazar günleri Türkiye’den dünyadan çok sayıda insan şehrimize geliyor. Milli takımlar sponsoruyuz, her sene 1 milyon dolar veriyorum milli takıma, basketbol milli takımını hakemleri hocaları giydiren bizdik. Onun için Eskişehir’e minnet borcumuz var, bunu ödemek için birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım, Eskişehir bizim kalbimiz. 76 yaşındayım, millete faydalı olmak için çalışıyoruz"

Editör: TE Bilişim