Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyeleri; Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin (EOSB) hizmetlerinden biri olan ‘eosbbirliktesatinal.com’ portalı üzerine detaylı bilgilendirildi.

‘eosbbirliktesatinal.com’ Proje Danışmanı Özlem Aydın Özpak’ın gerçekleştirdiği sunum, ESGİAD üyeleri tarafından ilgi ile dinlendi.

Bu portalın, Eskişehir tedarikçileri ile EOSB firmaları arasında köprü olmayı hedeflediğini belirten Danışman Özlem Aydın Özpak “Hedefimiz Eskişehir’in tedarikçi firmaları ve satınalma yöneticilerini bir araya getirerek şehrimize katkı sağlamak” dedi. Yaklaşık 2 aydır EOSB firmalarının satınalma departmanları ile Eskişehir tedarikçilerine projenin tanıtıldığını ileten Özpak “EOSB olarak satınalma mantığını daha güçlü bir hale getirmek, şirket girdi maliyetlerini minimize etmek, firmalarımızın geleceğini daha sağlıklı bir ekonomiyle uzun vadeli kılmayı amaçlıyoruz” dedi.

ESGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Entok, eosbbirliktesatinal.com projesi üzerine şunları söyledi: “Eskişehir sanayisi ve ekonomisi adına hazırlanan güzel bir proje. Satın alma ve tedarik sürecine çok büyük bir katkı sağlayacak. ESGİAD olarak bünyemizde yer alan tedarikçi firmaların eosbbirliktesatinal.com’da aktif olmasını sağlayacağız.”

Editör: TE Bilişim