Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ağırladı.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demirtaş ve Sait Aydemir, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Akçadurak, Gediz Organize Sanayi Bölgesinde  yatırımların hızla devam ettiğini belirtti.  Başkan Akçadurak, Gediz OSB ile EOSB arasında yapılacak olan iş birliğinin her iki taraf açısından verimli olacağını belirterek,  “Gediz OSB ile Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi arasında iş birliğinin artarak devam etmesini ve bu iş birliğinin hem Eskişehir hem de Gediz için verimli olmasını temenni ediyorum. Gediz Belediyesi olarak da sizlerle iş birliği yapmaya her daim hazırız” dedi.

Eğitime önem veriyoruz         

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Başkan Nadir Küpeli yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Akçadurak’a sunum yaptı. Biten ve devam eden projelerden bahseden Başkan Küpeli, bölge olarak eğitime çok önem verdiklerini söyledi. EOSB olarak önemli  sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını ifade eden Başkan Küpeli, Tepebaşı Belediyesi ile yürütülen ortak çalışma sonrası hayata geçirilen Engelliler Montaj Atölyesi hakkında Başkan Akçadurak’a bilgi verdi.

Tecrübelerimizi sunmaya hazırız

Küpeli, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak her zaman Gediz OSB ile iş birliğine hazır olduklarını aktararak, “Güçlü altyapımız, Eskişehir sanayisinin bilimsel ve teknolojik gelişimine önemli katkılar sağlayan, nitelikli iş gücü yetiştiren; çevreye saygılı,  yenilenebilir enerji kaynaklarına sahip örnek bir organize sanayi bölgesi olarak  tecrübe ve bilgi birikimlerimizi sunmaya hazırız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim