Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ziyarette Şube Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyelerimizden Mehmet Bilen ve üyelerimizden Nuri Namlu’ nun hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetimini ziyaret eden Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal ”Başkan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerini i-adei ziyarette bulundum. Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Pandemi dolayısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli ve Kamu personeli ile oluşturduğumuz ekiple sürekli denetimler yapıyoruz. Pandemi’ den  dolayı vatandaşlarımıza daha çok dikkatli olmalarını  maske, mesafe ve temizliğe önem vermelerini özellikle belirtmek istiyorum dedi. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal’ ın şubemizi ziyaretinde, özellikle Kovid -19 süreci ile ilgili gelişmeleri ve şehrimiz ile ilgili konuları istişare ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal’ ın başarılı çalışmalarından memnun olduklarını ve devamını diledi. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Önal’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim