Eskişehir Ticaret Borsası ev sahipliğinde, Halk Sigorta A.Ş. yetkilileri tarafından KOBİ’lere yönelik devlet destekli ticari alacak sigortası bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlginin oldukça yoğun olduğu ve interaktif bir ortamda gerçekleşen toplantıda, katılımcılar programı dikkatle takip ettiler.

Halk Sigorta A.Ş. Ticari Alacak Sigortası uzmanı Fehmi Gökhan Gürsoy, söz konusu sigortanın, KOBİ’lerin yapmış olduğu herhangi bir teminata bağlanmamış vadeli satışlardan doğan borcun ödenmeme riskini teminat altına almayı amaçlamakta olduğunu ve devlet destekli alacak sigortasının faydalarını dile getirdi.

ETB Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer ZEYDAN, verdikleri değerli bilgiler için Halk Sigorta A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında düzenlenen bu bilgilendirme toplantılarının KOBİ’lerin tahsilat problemlerine karşı korunması yoluyla finansal yapılarının güçlendirilmesi ve böylece asıl faaliyet alanlarına odaklanmalarının sağlanacağının amaçlandığını ifade etti.

                                                                   

Editör: TE Bilişim