ETB Yönetim Kurulu Başkanı be TOBB Yönetim Kurulu üyesi Ömer Zeydan ve ETB Meclis Başkanı Hasan Öztürk, TOBB tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adasında gerçekleştirilen toplantıda sektörler ve illerde yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerileri istişare edildi.

ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın da iştirak ettiği toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmelerde bulunan başkanlar, Eskişehir ekonomisi ve sektörleri hakkında istişarelerde bulundular.

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan ETB Başkan Ömer Zeydan: “TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, hemen her sıkıntımızda bizlerin yanında olarak desteğini göstermektedir. Kendisinden aldığımız güç ile sektörümüzdeki sorunlara hızlı çözümler üretmekteyiz. Demokrasi ve Özgürlükler Adası, Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş. (GTİ) vasıtasıyla Yassıada'daki tarihi ve kültürel değerlere sahip yapıların korunması suretiyle yenilenerek milli iradenin ve demokrasinin simgesi haline dönüşmüştür. Bu organizasyon için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız’a şükranlarımı sunarım" dedi.

ETB Meclis Başkanı Hasan Öztürk, ev sahipliği ve kendilerine gösterilen misafirperverlikleri nedeniyle başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, önerilerini dinlemeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim