Tümsiad Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Üniversitesi Ekonomi ve Finans Uzmanı Prof Dr Mehmet Başar'ı Konuk Etti.

Ekonomi ve Finans Uzmanı Prof Dr Mehmet Başar, Tümsiad üyelerine firmaların kurulduktan sonra işletmeyi nasıl yöneteceğini ve Krizde daha çok çalışarak firmamızı büyümemiz gerektiğini başlıklar halinde anlattı.

Firmaların, yatırım yaparken geleceğin belirsizliğini dikkate almalı gerektiğini belirten Prof. Dr. Başar, belirsizliği etkileyen faktörlerin ekonomik hayattaki gelişmeler olduğunu, tüketicilerin zevk ve tercihlerindeki değişimlerin etken olduğunu, iş uyuşmazlıklarının ve rekabet gücünün yeterli ve takip edilmesi gerektiğini söyledi.

Başar, “Kriz riskin ve belirsizliğin bir derecesidir.İşletmeler açısından kriz, sonucu tehlikeli olabilen bir işletmenin hedeflerini tehdit eden, derhal tepki gösterilmesini gerektiren, iyi bir planlama ve yönetim gerektirilmesi lazımdır” dedi.

Ekonomideki dengeleri takip etmek için Dünyayı, Türkiye'yi ve Eskişehir de takip etmemiz muhakkaktır. 2 saat süren eğitim programında soru cevaplar la İşletmelerin neler yapabileceği anlatıldı.

Başkan Engiz, Ekonomi ve Finans Uzmanı Prof Dr Mehmet Başar'a Tümsiad’da bu eğitim programını yaptığı için teşekkür etti. Bu gibi programların Tümsiad’da da sürekli olduğunu ve üyelerimize katkı vermeye devam edeceğimizi katılan üyelerimize teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim