TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin daha güçlü hale geleceğini vurguladı.

TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, yeni sistemle birlikte Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ülke olacağını ifade ederek,  "24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin ardından ülkemiz yeni bir sistemle yönetilmeye başlayacak. Türkiye, coğrafyasında lider olma konumunu daha ilerilere taşıyıp yine mazlumların ve masumların sesi, güvencesi, umudu olacak.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulacak olan kabinenin Türkiye’yi dünyanın parmakla gösterdiği bir ülke haline getireceğine inancımız tamdır. Bizler sanayici ve iş adamları olarak, ülkemizin birliği, bütünlüğü ve kalkınması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından düzenlenen darbe girişimi bertaraf eden ülkemiz, bu seferde içeride ve dışarıda bulunan hainler tarafından ekonomi alanında kıskaca alınmak istenmişse de güçlü Türkiye ekonomisi ve sanayicisi buna izin vermemiştir” dedi.

Engiz yeni dönemde kazanın Türkiye olacağını aktararak, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yemin etmesiyle birlikte başlayacak yeni dönemde, bizler sanayiciler olarak çarkların eskisinden daha hızlı dönmesi için üstün gayret içinde olacağız. Bu durumda, ülkemiz, sanayimiz ve işçimiz kazanacak, esnafımızın ve tüccarımızın yüzü gülecek” diye konuştu. .

Editör: TE Bilişim