Eskişehir Tüm Sanayicileri ve İş İdamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Ali Engiz, Eskişehir Kosgep İl Müdürü Tarık Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının etkisine dikkat çeken YILMAZ, bütün STK'ların ortak paydada birleştiğini ve amaçlarının Eskişehir'e hizmet etmek olduğunu belirtti. Yılmaz kobilerin yapacağı projelerde kimseyi ayırt etmeden işbirliğine hazır olduklarının altını çizdi. Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan KOBİ’ler önceliğimiz olmak üzere yeni bir vizyon ile bütün KOBİ’lerimize gerekli desteği sağlayacağını belirtti.

Tümsiad Başkanı Engiz, Kosgep müdürü Yılmaz'ın Eskişehir deki Sanayiciyi Esnafı Tüccarı tanıyan, Kobilerin büyümesini için çalışacak birinin atanmasını takdirle karşıladıklarını ve hizmetlerinin daim olmasını Eskişehir'e hayırlı olmasını belirtti.

Engiz, Eskişehir sanayisi ve hizmet sektörü için geliştirilecek projelerde üyelerimizle birlikte her zaman üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

Başkan Engiz ziyaret anısına Kosgep İl Müdürü olarak göreve başlayan Tarık Yılmaz'a 16 Büyük Türk Devletinin para üzerine Basılı sembolik bayraklarını hediye etti.

ziyarette Tümsiad Başkan Yardımcısı Özgür Sürücü, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Sürücü, Sinan Polat ve Hasan Demirci katıldılar.

Editör: TE Bilişim