Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Yıldız ile birlikte VE Ajans Organizayon Hizmetleri Ortakları Çetin Kutluay ve Cemil Aslan'ı ziyaret etti.

VE Ajans Organizasyon Hizmetleri Şirketi Ortaklarından Çetin Kutluay 2015 yılından itibaren Eskişehir merkezli olmak üzere Bilecik,Kütahya,Afyon illerinde ve ilçelerinde Düğün, Sünnet, Kına geceleri, Açılış, Okul etkinlikleri, Evlilik teklifi, Kurumsal organizasyonlar olarak hizmet vermektedir.

Bünyemizde Düğün evi çatısı altında party malzemeleri satış dükkanı bulundurmakta ve Şah Sultan Kına Konsept markası olarak Geleneksel kına geceleri organizasyonlarına hizmet etmektedir. Firmamızın sloganı olarak Hayatınızın Her Anında Düşüncesini benimsemiş olarak Kişilerin doğumundan Ölümüne kadar olan süreçte her zaman anında olarak profesyonel ekibiyle Hizmet vermektedir dedi.

Başkan Engiz Ziyaret anısına Çetin Kutluay Beye ve Cemil Aslan Beye 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine basılı sembolik Bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim