Eskişehir Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (Çel-Der) ve  Üretici ve Sanayici İşadamları Konfederasyonu TUSİKON  İç Anadolu Bölge ve Eskişehir İl Başkanı Başkanı Mehmet Taş, dernek üyesi 1187 hemşerisine iş sağladı.

Eskişehir Çeltik ve Çevre Köyleri Derneği (Çel-Der) Başkanı Sayın Mehmet Taş, pandemi döneminde erzak paketi, kira desteği, maske ve kolonya dağıtımından sonra dernek üyelerine iş imkânı da sağladı.

Üretici ve Sanayici İşadamları Konfederasyonu TUSİKON, İç Anadolu Bölge ve Eskişehir İl Başkanı olarak da görev yapan Mehmet Taş, başkanlığa geldiği günden itibaren yoğun bir çalışma sürdürerek birbirinden güzel projeler imza atıyor. 9 ay içinde 1.000 kişiden fazla hemşerisinin fabrika vb işyerlerinde iş bulmasına öncülük yapan Mehmet Taş,  yaptığı açıklamada, “Pandemi döneminde özellikle işsiz kalan hemşerilerimizin iş bulmasına katkı vermek üzere yoğun bir çalışmak başlattık. TUSİKON’a üye işyeri ve işadamlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda hemşerilerimizin iş bulmalarına katkı vererek ailelerin yüzünü güldürdük” dedi.

Bundan sonraki günlerde de birlik ve beraberliği korumak ve üyelerine desteklerini sürdüreceklerini belirten Mehmet Taş, önümüzdeki günlerde de işadamlarının destekleriyle 500 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim