AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği, Eskişehir’e ve dernek üyelerine hizmet edecek olan Wolt 42 isimli işletmenin açılışını üyeleriyle birlikte gerçekleştirdi.

AutoShow26 Derneği üyelerinden Osman Tetik ve İbrahim Güzel’in birlikte açtığı “Wolt 42” isimli işletme Teksan Sanayi sitesinde bulunuyor. İşletme sahipleri Osman Tetik ve İbrahim Güzel yaptığı açıklamada, “Açılışını yapmış olduğumuz ‘Wolt 42’ iş makineleri, otomobil elektrik ve mekanik sistemleri üzerine hizmet verecek. Eskişehir’e ve AutoShow26 ailesine hayırlı olsun” dedi.

AutoShow26 Dernek Başkanı Hasan Akbaş ise açılışta yaptığı açıklamada; “AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma derneği, bir dernekten daha çok büyük bir aile. Biz daima ailemizin yanındayız ve yanında olacağız. Açılışını yapmış olduğumuz ‘Wolt 42’ işletmesi tüm ailemize, iş ve otomobil sektörüne hayırlı olsun. Eskişehir’e ve Dernek üyelerimize hizmet verecek olan yeni işletmelerin açılışlarında daima birlik ve beraberlik içinde olacağız. Dernek üyemiz Osman Tetik ve İbrahim Güzel kardeşlerimize açtıkları yeni işletme bol kazançlar getirsin. Allah alın teriyle helal ekmeklerini kazanmayı nasip etsin. Siz değerli üyelerimize de açılışımıza geldiğinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim