Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü  Şennur Azade, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu Üyelerimizden İsmail Kanber, Hulusi Çürükoğlu,  Ahmet Sivri, Ümit Kaleli ve Av. Oğuz Özdemir’ in de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü  Şennur Azade Hanımefendi’ nin Derneğimizi ziyaretinde Yunus Emre Projemizi istişare ettik, Şehrimizde Proje ile ilgili yapılması gereken konuları konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Eskişehir’ de,  Kırsal Destinasyon (Bölgesel Lezzetler, Bölgesel Gezi alanları, Bölgesel Rokasyonların belirlenmesi) Projesi  bu alanda Türkiye’ de iller arasında ilk ve tek kabul edilen Projeden dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü  Şennur Azade Hanımefendi’ yi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü  Şennur Azade “ MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ile şehrimizin gündemi  ve Yunus Emre ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

Editör: TE Bilişim