Evlerimiz de ya da iş yerlerimiz de hayatımızı kolaylaştıran küçük el aletleri vardır. Bu aletler ne kadar ki hayatımız da yokmuş gibi görünse de aslında günlük hayatımızın çok büyük can kurtaranlarıdır. Aslında bu küçük el aletleri özellikle ustaların işlerini en iyi şekilde yapmalarını sağlayan önemli ekipmanlardır. Bu ekipmanları örneklendirmemiz gerekirse yıldız tornavida, kerpeten, maket bıçağı, keski, alyan, çekiç olarak sınıflandırabiliriz. Bu el aletleri yeri geldiğinde bir can simididir. Çok basit görünen fakat çok ciddi sorunlardan kurtaran bu el aletleri her tamir çantasında mutlaka olmalıdır.

El İşlerinizi Yaparken Hayat Kurtaran Minik El Aletleri İş Başında

Öncelikle el işlerinizi yaparken hayat kurtaran küçük el aletlerini detayları ile incelemek gerekirse şu şekilde sıralayabiliriz. 

●      Yıldız Tornavida: Vida takmada ya da sökmede kullanılan ve özellikle yıldız şekillerini açmaya yaraya bu aletin farklı boyları mevcuttur. Boylarının dışında uç ölçülerinde de alternatifler mevcuttur.

●      Maket Bıçağı: Kağıt, keçe gibi yumuşak kesimlerde ya da plastik ayırımlarında kullanılabilen maket bıçağı kalın, orta ve ince uçlu olarak üç çeşide ayrılır. Ayrıca uzayabilme özelliğine sahiptir.

●      Keski: Adı üzerinden anlaşılacağı gibi tadilatlarda belirteç olarak kullanılan keski, yan keski ismi ile de anılır.

●      Alyan: Yuvalı vidaların takıp çıkarılmasında kullanılan alyan özellikle mobilya monte işlemlerinde kullanılır. Yuvalı vidanın boyutuna göre farklı kalınlıklarda çeşitleri mevcuttur.

●      Çekiç: Bir tadilat çantasının olmazsa olmaları arasında olan çekiç her alanda duvar ya da tahtalara çivi çakmada ya da yapıştırma esnasında darbe verilmek üzere kullanılır.

●      Kerpeten: Genellikle lavabo ve musluk tadilatlarında kullanılan kerpeten ayarlanabilme özelliği ile çok fonksiyonlu aletlerden biridir.

Küçük el aletlerini en uygun fiyat ve çeşit ile Civtec Civata sitesinde daha ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 

Ustalar İçin El Aletleri Satış Merkezi

El aletlerinin inşaatta ve dekorasyonda kullanılmasının yanı sıra ev islerinde de kullanıldığı kaçınılmaz bir sondur. Ev işlerinde kullanılan aparatların tümüne de usta el aletleri diyebiliriz. Civtec Civata firmasında hizmetler bitmek bilmiyor. Pazarlama ve toptan dağıtım alanında, E-ticaret, kaplama hizmetleri, perakende satış, paketleme çözümleri, satış sonrası hizmetler ve kaliteli ürünler. Firma her alanda müşteri ile olan bağını koparmıyor. Her gecen gün kendini geliştirmekte ve yeni ürün yelpazesi ile karşımıza güvenilir bir şekilde çıkmaya devam etmektedir. 

Tadilat İçin Gerekli Tüm El Aletleri ve Malzemelerde Güvenilir Satış Noktası

Kurumsal bir şirket olan Civtec Civata müşterilerinin arz ve taleplerini her daim ön planda tutmuştur. Ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı olarak pazarlamaya sunmuştur. Ürünleri, hizmetleri, insan kaynakları, kalitesi ve iletişimi ile her zaman müşterisinin yanında olmayı hedeflemiştir. 

Ürünleri içerisinde cıvata, somun, vida, dübel, gijon ,Inox pul ve diğer bağlantı elemanları da bulunur. Keski gibi yıldız tornavida gibi el aletleri de bulunur. Kalite konusunda kendisini ispatlayan firma dünya genelinde de pazarlama yapmaktadır. Kendisini dünya çapında da ispatlayan ve bilinen markalar arasında olan firma her zaman kalitesiyle kendinden söz ettirmeyi başarmıştır. 

Küçük El Aletleri Nerden Alınır?

Küçük el aletleri her zaman hayatımızın bir parçası olmaya devam edecektir. Bizler var olduğumuz süre içinde, bu küçük ekipmanları kullanmaya devam edeceğiz. Tabi ki güvenilir firmaların ürünlerini kullanmaya devam ediyor olacağız. İşte bu kapsamda Civtec Civata firmasının internet adresini ziyaret ederek bütün ürünleri ve özelliklerini inceleyebilir ihtiyacınız olan tüm ürünleri firmadan sipariş verebilir ve satın alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM