El ve tırnak bakımı kadınlar için oldukça önemlidir. Bu nedenle bu alanda yapılan bakım uygulamalarında sürekli olarak yeni gelişmeler ve farklılıklar ön plana çıkmaktadır. Son yıllarda kadınların tercihi olarak nail art uygulamaları yapılmaktadır. Bu uygulamaların Türkçe karşılığı tırnak süsleme sanatı olarak bilinmektedir. El ve ayak tırnakları için yapılabilen Nail Art uygulamaları sayesinde kadınlar her zaman zevklerini yansıtan renkli ve bakımlı tırnaklara sahip olmaktadır.

 Nail Art uygulamaları tırnakları yapılan süsleme çalışmalarına verilen genel isimdir. Bu uygulama kapsamında binlerce farklı renk ve desende çalışmalar tırnaklara yapılmaktadır.  1,5-2 ay kadar kalıcı olan bu uygulamalar sayesinde kadınlar günün her saatinde daha güzel ve bakımlı tırnaklara sahip olmaktadır. Sürekli olarak oje sürmek ve silmek kadınlar için yorucu işlemler olduğundan dolayı kalıcı olarak yaptırılan Nail Art uygulamaları bu nedenle yoğunlukla tercih edilmektedir.

Sizlerde Nail Art alanında profesyonel ve kaliteli çalışmalar yapan bir güzellik salonu arayışındaysanız Anıl Demir Art Nail Studio ile iletişime geçebilirsiniz. Güzellik salonuna ait resmi web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Nail Art çalışmaları ile birlikte protez tırnak ve ipek kirpik uygulamaları hakkında bilgi edinebilirsiniz.  Burada yer alan iletişim bilgilerini kullanarak güzellik salonu ile görüşme sağlayabilir ve Nail Art çalışmaları hakkında merak ettiğiniz tüm detayları birebir görüşme esnasında öğrenebilirsiniz.  Uygulama yaptırmak istediğiniz gün ve saat için randevu oluşturarak uzman bir ekip tarafından uygun koşullarda zevkinize uygun bir Nail Art tasarımı yaptırabilirsiniz.

Nail Art uygulaması yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken noktalar

 Nail Art uygulamaları güzellik salonlarında yapılan çalışmalardır. Bu tür bir uygulama yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken önemli bazı noktalar bulunmaktadır.  Nail Art uygulaması yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan bazıları şöyledir;

·        Nail Art uygulaması yapan güzellik salonu seçimlerinizi titizlikle yapmalısınız.

·        Güzellik Salonu seçimlerinizde hijyene önem vermelisiniz.  Hijyenik ve steril bir ortamda uygulama yapan merkezleri tercih etmelisiniz.

·        Güzellik Salonu seçimlerinizde kullanılan malzeme kalitesini sorgulamalısınız. Çünkü yapılan Nail Art uygulamalarında kullanılan malzemeler ne kadar kaliteli olursa tasarımları kullanım ömrünüzde o kadar uzun olacaktır.

·        Güzellik salonu seçimlerinizde nail art yapımı için gerekli tüm ekipmanların ve materyallerin kullanılıyor olması önemlidir. Çünkü yapılacak olan tasarımlarda kullanılan ekipmanların yeterliliği önemli bir noktadır.

·        Güzellik salonu seçimlerinizde Nail Art uygulamasını yapan güzellik uzmanlarının bu alanda eğitimli ve deneyimli olduğundan emin olmalısınız.  Çünkü Nail Art uygulamaları kapsamlı eğitimler isteyen çalışmalardır. Aynı zamanda ortaya başarılı tasarımların ve çalışmaları çıkabilmesi için uygulamayı yapan kişilerin deneyim düzeyi önem taşımaktadır.

Anıl Demir Art Nail Studio bünyesinde hayal ettiğiniz nail art çalışmalarını yaptırabilirsiniz. Kendi zevkinize uygun tasarımlar talep edebileceğiniz gibi bu tasarımları uzmanların tercihine de bırakabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM