Çoğu ortama, güzel bir dekorasyon sağlayabilmesinden ötürü epoksi uygulamaları yapılır. Ancak ısı mukavemetinin sağlanması açısından da yine bu tür bir uygulamaya bazen gereksinim duyulur. Epoksi uygulamalarından en çok karşılaşılan sorun, nemin uygulama öncesi uzaklaştırılamamasıdır.

Bu sitede de yer aldığı üzere profesyonel epoksi kurutma cihazları bunun için üretilmiştir. Epoksi öncesi kurutma için bu sitede satın alınabilecek veya kiralamaya hazır birçok üst düzey makine yer alıyor.

Epoksi Macun Kuruma Süresi

Epoksi macununun kuruma süresi, ortamdaki nem dengesi ve uygulamanın ne kadar başarılı bir şekilde yapıldığına bağlı olarak değişir. Eğer epoksi öncesi tam iyi şekilde kurutma yapıldıysa sonuca normalden daha kısa sürelerde ulaşılır. Bu süreler genellikle 12 ila 24 saatlik bir zaman zarfını kapsarlar.

Kurumayan Epoksi Nasıl Kurur?

Epoksi uygulamasından sonra istendiği şekilde bir kurumanın olmaması, oldukça ciddi sorunları insanların karşısına çıkarır. Kurumama sorununa bir çözüm elde edilmesi için mutlaka bu aşama profesyonel birtakım kurutucu cihazlardan faydalanılması gerekir. Bu sitede yer verilen cihazlar bu yönde tüm verimliliği başarıyla sunabiliyorlar.

Epoksi Kurutma Cihazları

Bu siteden hem kiralanabilen ve hem satın alıma uygun şekilde yer alan epoksi kurutma cihazları, ortamın ihtiyacına göre oldukça yüksek bir performansla çalıştırılabiliyorlar. Ortamdaki nem dengesine göre cihazlar üzerinde istendiği gibi birtakım profesyonelce ayarlamalar yapılabiliyor. Sonrasında nem alma aşamasına başarıyla geçiliyor.

Kaynak: https://nemkom.com/

Editör: Mustafa YILDIRIM