Nautica, Engin Öztürk ile iş birliğinin dördüncü sezonunda ‘’Nautica Camping’’ koleksiyonu ile birçok farklı stile uygun, özgün ve yeni tasarımlara yer veriyor. Nautica X Engin Öztürk yeni koleksiyon çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Çekimler, koleksiyonun temasına bağlı kalınarak İğneada’da yeni nesil kamp deneyimi olarak ortaya çıkan Longosphere ve Longoz Ormanları Milli Parkı’nda gerçekleşti. İki gün süren çekimler, Tamer Yılmaz’ın objektifine yansıdı. Rotasını maceraya çeviren markanın yeni koleksiyonu 1 Ekim itibariyle mağazalarda satışa sunulacak. 

Nautica, bu sonbahar outdoor ve yeni yaşam biçiminden ilham alarak tasarladığı koleksiyonuyla karşımıza çıkıyor. Kampanya, yeni yaşam tarzını benimseyen, doğaya karşı duyarlı, geri dönüşüme önem veren ve değişimden korkmayan insanların sesi oluyor. Bu doğrultuda hazırlanan Nautica Camping, Re-Life, Eco City, Competition ve NavTech olmak üzere dört farklı temadan oluşuyor. Nautica Sonbahar-Kış koleksiyonunun renk paletinde ise sarı, lacivert, turuncu, toprak, kırmızı, siyah ve kahve tonları yer alıyor.


Re-Life: Yeni bir yaşam tarzı
Corona virüsü pandemisi ile moda dünyası da büyük değişimler yaşadı. Moda, daha minimal, konforlu ve efektif bir yola girerek yeni bir yaşam tarzı da oluşmuş oldu. Rahatın ve konforun ön plana çıkarıldığı Re-Life temasında %100 pamuklu sweatler, rahat kesim gömlekler , pamuklu trikolar, su geçirmez montlar, örme ve jogger pantolonlar yer alıyor. 

Eco City: Sürdürülebilirlik 
Doğaya ve çevreye olan duyarlılığını koleksiyonlarına yansıtan Nautica’nın Sonbahar/Kış 22 teması ise Eco City oldu. Eco City, doğaya karşı duyarlı, hafta sonlarını doğada yürüyerek, kamp yaparak geçiren, geri dönüşüme önem veren gruba hitap ediyor.  Eco City; oduncu gömlekler, polarlar, pamuklu kapüşonlu sweatshirt, kalın motifli kazaklardan ve kabanlardan oluşuyor. Sürdürülebilirliğe önem veren markanın bu temasında, denize atılan pet şişelerden elde edilen iplikle dokunmuş̧ kumaştan oluşturulan pantolonlara da yer verilmiş. 

Competition: Canlı, heyecanlı ve dinamik
Her yaşa hitap etmeyi hedefleyen Nautica’nın Competition teması bu şekilde ortaya çıktı. Z kuşağını hedef alarak tasarlanan Competition, daha renkli, canlı, heyecanlı, dinamik bir tema olarak karşımıza çıkıyor. Bloklamalı sweat ve eşofman altları ile renkli baskılı t-shirtlerin yer aldığı temada büyük logo kullanımını görüyoruz. 


NavTech: Minimal tasarımlar
NavTech teması hem spor yapan hem de günlük yaşamda giyilebilecek parçalardan oluşuyor. Teknik kumaşlardan tasarlanan ürünler nem tutucu özelliği ile kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlıyor. T-shirt, sweat, pantolon ve eşofman altlarının yer aldığı NavTech temasında su geçirmeyen yağmurluk ve montlara da ön plana çıkıyor. 
 

Editör: Mustafa YILDIRIM