Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği projeleri kapsamında bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurduğu Es Çocuk Evi’nde öğrenciler, 2022'yi coşkulu bir günde gönüllerince eğlenerek karşıladı.

Özel bir proje olarak Avrupa Birliği’nden destek alınarak açılan ve öncelikli olarak anne veya babası cezaevinde olan çocukların faydalandığı,  sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı ailelere de öncelik tanınan  Es Çocuk Evi'nde yeni yıl coşkusu yaşandı. 3-6 yaş arası çocukların gönüllerince eğlendiği yeni yıl etkinliğinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla birlikte yeni yıl pastası kesen Ayşe Ünlüce, yeni yılın miniklere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileyerek, 2022 yılının tüm çocuklar için daha fazla gülebilecekleri, eğlenebilecekleri bir yıl olmasını temenni etti.

Es Çocuk Evinden hizmet alan küçükler ise öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları dans gösterisi ile 2022 yılını kutladılar.

Editör: Mustafa YILDIRIM