Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESÇEVDER ) yönetici, üye ve çevre dostları;  Başta Mustafa Kemal Atatürk ve onunla  canla başla mücadele ederek büyük zaferler kazandıktan sonra bu zaferin ardından  TBMM açılışı ile Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan da çocukları unutmadı.

 

 Eskişehir  Çevre Derneği  ( ESCEVDER ) yönetimi  sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek geçen sen 23 Nisan da çocuklarımıza ÇİM adam dağıtarak gönüllerini almaya çalışarak bu senede Ankara’dan  Oyuncak Kütüphanesini derneğini ilimize getirterek çocuklarımıza kolay ebru sanatını ve inceliklerini çocuklarımıza öğretmeye çalıştılar.

 

 Eskişehir Çevre Derneği (Esçevder ) Başkanı Sadık Yurtman “ Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onlara hep birlikte sahip çıkarak ülkemizi refah ortamına ulaştırabiliriz.” demiştir. Oyuncak kütüphanesi yöneticilerinden Anıl Erkara “ Eskişehir gibi modern bir şehirde olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımıza bir şeyler verebildiysek ne mutlu bize “ demiştir.

 

Eskişehir Çevre Derneği Başkanı Sadık Yurtman “bize destek verdiklerinden dolayı oyuncak Kütüphanesine çok teşekkür ederiz. Etkinliklerimiz bundan sonra da hızla devam edecektir. Bizi her türlü sosyal medyadan takip edebilirsiniz” demiştir.   

Editör: Mustafa YILDIRIM