Eskişehirspor taraftarı her zaman farklıdır  ve bu farkıda farkettirir. Tüm takımların  12. adamı taraftarıdır ES Esin  10 Numarası taraftardır.

Ancak taraftar  bu hafta sayı anlamında sınıfta kaldı resmi sonuçlar 15 bin civarında idi oysa beklenen ise tam tersine 30 bin civarında olması gerekiyordu böylesine hayati bir maçta gelmeyen taraftarımıza ve Eskişehir'e yakışmadı.

Gelelim Samsun maçına şimdilik komadan çıktık, tehlike henüz atlatılmadı ama 6 puanlık bir maçtı onu da çok rahat aldık. Semih'in kırmız kartına çok benzer bir harekette rakip 10 kişi kaldı maçı rahat alma adına bu bir şanstı.  O zamanda Semih'in kırmızısı  ağır demiştik şimdi de Samsun kırmızısı ağır diyorum.  Maç 11 e 11 oynansa da EsEs galip gelirdi. Mazenga'ya verilen şans en başından beri İbrahim Öner'e verilmiş olsaydı şuanda çok iyi bir santrofor kazanmış olacaktık ama hiç birşey için geç değil ben İbrahim Öner'e verilen şansı iyi kullandı diye düşünüyorum.

Samsun maçının sonucu bizi yanıltmasın en son Gaziantep'e burada 7 attığımız hafta ayaklarımız yerden kesilmişti ve sonrasında Bolu’yu yenememiştik ve Adanaspor'da kendi evimizde yenilmiştik. Ama şimdi böyle bir lüksümüz yok ve önümüzde 5 gün varken  teknik ekip bu konuda umarım önlem alır ve takımı  daha iyi motive edecek şekilde hazırlarlar. Gazianteb'in hiçbir korkusu yok tamamen genç takımla mücadele ediyorlar  böyle takımlar herzaman tehlikelidir maçın başında golü bulup dirençlerini kıracaksın. Birkaç cümlede Yılmaz hocaya, Semih Güler'in hareketi pozisyon icabı nekadar yanlış ise Yılmaz hocanın Semih'e yaptığı da çok daha yanlış ve tamamen şov adına yapılmış bir hareketti tam Yılmaz hocalık Semih'te bulunduğu atmosfer içerisinde biranlık bir hata yapıp senin boğazına sarılsa  Semih'in Futbol hayatı bitecek belkide o yüzden böyle hareketleri çok sık yapıyosun yapma hocam, gittiğin hiç birşehirde kalıcı olamadın ancak iyi bir profesyonel olduğunu söyleyebilirim daha dün gibi hatırlıyorum Göztepe – ESES maçında Göztepe antrenörüyken maçı alma adına herşeyi yapıp bizim sana verdiğimiz maçı unutmadık.  Ancak şuna eminimki ESES in ligte kalması adına herşeyi yapacaksın bunada şüphemiz yok. Ama bu taraftar seni henüz bağrına basmamış ve bağrına basması  zorda gözüküyor.